Povestea

Începutul a debutat cu un vis, acela de a face produse mai bune decât ceea ce există și am fost motivați de calitate. Am mizat pe succes, dar nu oricum ci susținut de grijă și ingrediente de cea mai bună calitate, precum și de oamenii care realizează deserturi cu pasiune. Sunt create pentru bucuria celor care le gustă.

principii

Principii

Pentru ca o companie să aibă succes în activitățile pe care le desfășoară, este necesar să pună ca bază câteva principii după care să se ghideze.

Noi, cei de la Natural, credem în transparență, grija față de nevoile consumatorului și în respectarea angajamentelor pe care le avem cu toți clienții noștri.

De asemenea credem în integritatea, respectabilitatea companiei precum și în implicarea în activități legate de comunitate.

echipa

Echipă

Activitatea companiei Natural are ca fundament calitatea, aceasta fiind dictată de întreaga echipă, care este important să funcționeze exact.

Toți cei care lucrează la noi sunt importanți, fiecare are un aport semnificativ în companie. Pentru ca produsele noastre să genereze sentimente, ele trebuie făcute cu plăcere și dăruire, iar la Natural se lucrează cu mare atenție și grijă la detalii.

Sprijinim și investim în echipa noastră, pentru rezultate mai bune și oameni fericiți.

calitate

Calitate

Este bunul cel mai de preț al companiei noastre, reprezentată prin specialiștii și artizanii care respectă produsele pe care le crează.
Este transpusă astfel la consumator.

Întotdeauna am dezvoltat partea de cercetare și certificare pentru a spori nivelul de calitate al muncii noastre.

Avem o vastă experință în domeniul deserturilor și o folosim la crearea rețetelor și tehnicilor noi de producție, îmbinând creativitatea și partea tehnică cu pasiunea pentru munca de zi cu zi.

inspiratie

Inspirație

Întotdeauna căutăm surse de inspirație care să ne ajute să creăm produse cu gust și aspect nou, iar acestea pot lua diverse forme: de la deserturi clasice românești, până la arome exotice și tradiții culinare din toată lumea.

Alte fire de inspirație sunt părerile clienților noștri – sunt foarte importante, ne ajută în dezvoltarea noilor rețete care să le satisfacă dorințele. Curiozitatea ne împinge să căutăm tot timpul gusturi noi pentru deserturile noastre.

experienta

Experiență

Avem o experiență de peste 20 de ani în domeniul deserturilor și gustărilor, experiență pe care o dedicăm consumatorilor produselor noastre.

De-a lungul anilor am învățat că, indiferent de sortimentul sau aspectul prăjiturilor pe care le-am creat, cel mai important element este calitatea și atenția la detalii.

Artizanii cofetari de la Natural au o experiență vastă pe care o folosesc în prepararea fiecărui fursec sau felie de prăjitură.

viitor

Viitor

Pentru că nu ne oprim niciodată să visăm, să plănuim și să creștem pentru viitor, ne-am propus să continuăm dezvoltarea capacității de producție și completarea gamelor de prăjituri și fursecuri.

Punem accent deosebit pe îmbunătățirea echipei și a tehnologiei. Suntem la curent cu toate inovațiile la nivel mondial, urmând să aplicăm ce ni se potrivește cel mai bine la nivel de companie. Viitorul pentru noi, este pictat în gusturi, culori și sentimente.

contactează-ne

Export


Birou

Telefon: +40 349 402 298
E-mail: maria.militaru@naturalcompany.eu

Adresa: Strada Cireașov, nr. 12,
230070, Slatina - România