Confidențialitate

Notificare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal


Data celei mai recente actualizări: 13.09.2018

 

01.

Introducere

Această pagină are scopul de a te informa cu privire la felul în care noi, Natural S.R.L., prelucrăm datele cu caracter personal atunci când vizitezi site-ul nostru naturalcompany.eu, dar și atunci când ne contactezi prin orice mijloc de comunicare (email, telefon, scrisoare etc.).

Folosim datele tale pentru a îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Folosind site-ul nostru, ești de acord cu colectarea și folosirea informațiilor în acord cu această politică.

 

02.

Operatorul datelor cu caracter personal

Operatorul de date cu caracter personal suntem noi, Natural S.R.L., cu sediul social pe strada Pitești, numărul 12, cod poștal 230104, Slatina, România, înregistrată la registrul comerțului cu numărul J28/79/1991, cod unic de înregistrare RO1543994.

 

03.

Datele pe care le colectăm

Nu colectăm date cu caracter personal atunci când navighezi pe site-ul nostru. Folosim cookies, care pot colecta informații despre adresa ta IP, despre dispozitivul tău, despre tipul browser-ului etc. Poți afla mai multe informații despre cookies aici.

Atunci când folosești formularul de contact pentru a ne trimite un mesaj, îți vom cere să completezi adresa de email și numele tău, numărul de telefon fiind opțional. Aceste date ne sunt necesare pentru a-ți putea răspunde la mesaj transmis.

În pagina de Cariere (http://naturalcompany.eu/cariere/) oferim posibilitatea celor ce își doresc să ocupe un post în cadrul companiei noastre să ne trimită CV-ul lor. Dacă dorești să aplici pentru o poziție prin intermediul formularului din această pagină, vom preluca următoarele date: numele tău, adresa ta de email, telefonul (dacă dorești să ni-l furnizezi) și informațiile cu caracter personal pe care le incluzi în CV.
Aceste date ne sunt necesare pentru a evalua candidații și vor fi păstrate atât cât este necesar pentru realizarea celor mai sus menționate.

Dacă reprezinți unul din clienții noștri, vom prelucra numele și adresa de email din cadrul companiei pe care o reprezinți. Aceste date ne sunt necesare în relaționarea cu clientul pe care îl reprezinți și îndeplinirea obligațiilor contractuale cu acesta.
Aceste date sunt prelucrate pe durata contractului cu clientul pe care îl reprezinți, dar și după această perioadă, după cum prevede legea.

 

04.

Consimțământ

Atunci când ne contactezi prin intermediul formularului de contact, prin intermediul formularului de pe pagina de cariere sau prin email, prelucrăm datele tale personale transmise de bunăvoie de tine. Acțiunea de a trimite mesajul sau email-ul către noi reprezintă consimțământul tău pentru prelucrarea datelor cu caracter personal regăsite în respectivul mesaj / email.

Ai dreptul de a interoga în orice moment aceste date și de a-ți retrage consimțământul pentru prelucrarea acestora, folosind oricare din metodele de contact disponibile pe site-ul nostru.

 

05.

Stocare

După ce ne contactezi, datele tale vor fi stocate în baza noastră de date. Dacă dorești ștergerea acestor date, o vom face în termen de 30 zile de la momentul în care ai solicitat acest lucru.

Datele cu caracter personal vor fi șterse din baza noastră în momentul în care nu mai sunt necesare scopului pentru care au fost prelucrate.

 

06.

Persoane terțe

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm nu vor fi divulgate sau transferate către persoane terțe, cu excepția cazurior în care acest lucru ne este impus prin lege, este necesar pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale sau este realizat implicit prin folosirea anumitor servicii (email, de exemplu).

Putem divulga informații cu caracter personal atunci când suntem obligați să o facem pentru a ne conforma legislația în vigoare, cu dispoziții legale, proceduri judiciare, hotărâri judecătorești, sau procese legale. În cazul în care legea ne permite, vei fi infromat în cel mai scurt timp cu privire la transferul datelor tale în acest caz.

Pentru îndeplinirea obligațiilor contractulae în relaționarea cu partenerii noștri de afaceri, vom transfera anumite date cu caracter personal către:

 • companiile de curierat, în scopul livrării de colete către partenerul nostru;

În cazul comunicării prin email sau prin intermediul site-ului, datele cu caracter personal pe care le faci publice ajung automat către:

 • google (serviciul de email pe care îl folosește compania noastră)
 • wordpress (serviciul prin care site-ul nostru a fost realizat)
 • hetzner (serviciul care deține serverul ce găzduiește site-ul nostru)
 • BrainUP Collective (agenția care gesionează găzduirea site-ului nostru)

În oricare din excepțiile prezentate de mai sus, transferul este realizat în mod securizat, repsectând toate procedurile impuse de lege.

 

07.

Drepturi

În ce privește prelucrarea datelor cu caracter pesonal, ai următoarele drepturi

 • dreptul de a afla datele tale cu caracter personal pe care noi le deținem;
 • dreptul de a actualiza sau corecta datele tale cu caracter personal;
 • dreptul de a restricționa prelucrarea datelor tale cu caracter personal;
 • dreptul de a cere ștergerea datelor tale cu caracter personal;

Pentru orice clarificare sau pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate, ne poți contacta:

 • prin email, la contact@naturalcompany.eu
 • telefonic la +40 349 402 298
 • în scris pe adresa: Strada Pitești, nr. 110D, 230104, Slatina – România

Te rugăm să ne specifici clar motivul pentru care ne contactezi, în ceea ce privește datele cu caracter personal. Vom răspunde fiecărei solicitări în minimum 30 zile, urmând ca solicitarea să fie soluționată în nu mai târziu de 30 zile de la înregistrarea ei.

 

08.

Actualizări la Politica de confidențialitate

Orice modificare adusă politicii de confidențialitate va fi comunicată, urmând ca noua versiune să o înlucuiască pe cea prezentă. Data ultimei actualizări se poate verifica la începutul acesti pagini.

 

contactează-ne

Export


Birou

Telefon: +40 349 402 298
E-mail: maria.militaru@naturalcompany.eu

Adresa: Strada Cireașov, nr. 12,
230070, Slatina - România