Termeni

Vă mulțumim că vizitați NaturalCompany.eu, am pregătit informațiile de mai jos pentru a ne asigura că experiența dumneavoastră pe acest site va fi una repetabilă.

01.

Termeni și condiții

Vă multumim pentru vizita pe site-ul NaturalCompany.eu. NaturalCompany.eu pune la dispoziție acest site ca un serviciu pentru clienții săi. Vă rugăm să acordați câteva minute pentru a revizui acești Termeni și Condiții. Vă rugăm să rețineți că utilizarea site-ului nostru constituie acordul dumneavoastră de a vă conforma și de a respecta acești termeni.

 

02.

Informații legale

NaturalCompany.eu este administrat de S.C. Natural S.R.L., cu sediul în Slatina, Strada Cireașov, Numărul 12, Județul Olt, România, având numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J28/79/1991 și Codul Unic de Înregistrare RO1543994.
Natural S.R.L. își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. De aceea vă recomandăm să revizuiți Termenii și Condițiile de fiecare dată când utilizați site-ul nostru. Accesând pagina de Termeni de Utilizare, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

 

03.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului NaturalCompany.eu, inclusiv texte, imagini, grafică, elemente grafice web, scripturi și orice alte date reprezintă proprietatea Natural S.R.L. sau a furnizorilor săi, și este protejată prin legea drepturilor de autor și legile privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Natural S.R.L. a oricăruia dintre elementele site-ului naturalcompany.eu sau a oricăror alte elemente enumerate mai sus se pedepsește conform prevederilor legale în vigoare.

 

04.

Abnegare

Având în vedere imprevizibilitatea tehnologiei și a mediului online, naturalcompany.eu nu garantează că operativitatea sau funcționarea acestui site va fi neîntreruptă sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că acest site sau serverul care îl face disponibil, va fi lipsit de viruși sau alte elemente dăunătoare. Ca vizitator sau utilizator al site-ului nostru vă asumați întreaga responsabilitate pentru orice costuri asociate cu întreținerea echipamentelor utilizate în legătură cu utilizarea site-ului nostru, și sunteți de acord că accesul dumneavoastră va fi supus acestor termeni și condiții și că accesul se realizează pe propriul risc.

 

05.

Link-uri către alte site-uri

În încercarea de a oferi valoare sporită vizitatorilor noștri, putem alege diferite site-uri, terțe părți, la care să se facă legătura din site-ul nostru. Nu avem control asupra acestor site-uri conexe, fiecare dintre acestea având practici de confidențialitate și de colectare a datelor separate, independente de noi. Aceste site-uri conexe sunt prezentate doar cu caracter informativ și, prin urmare, sunt accesate voluntar și pe propriul risc. Nu avem nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici sau acțiuni independente de noi și nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul altor site-uri web. Cu toate acestea, dorim să protejăm integritatea site-ului nostru și link-urile plasate în el, și, prin urmare, ținem cont de orice părere primită, nu numai despre acest site, dar și pentru site-urile conexe (inclusiv, dacă o legătură specifică nu funcționează).

 

contactează-ne

Export


Birou

Telefon: +40 349 402 298
E-mail: maria.militaru@naturalcompany.eu

Adresa: Strada Cireașov, nr. 12,
230070, Slatina - România