B2B

private_label

Private label

Pentru că misiunea pe care ne-am asumat-o este de a livra produse făcute cu grijă și pricepere.
Avem o capacitate extinsă de a realiza comenzi pentru Private label, astfel ne punem baza solidă de cunoștințe la dispoziția celor care își doresc în portofoliu produsele noastre.

În prezent lucrăm pe partea de Private label pentru peste 10 clienți din diferite țări din Europa, cum ar fi: România, Spania, Italia, Germania, UK.

Partea de Private label este un domeniu de care ne ocupăm serios și căruia îi alocăm o parte importantă a resurselor noastre. Dovada o reprezintă parteneriatele pe care le păstrăm și dezvoltăm de multă vreme.

Contactează-ne

retailers

Retailers

Suntem mândri de parteneriatele noastre cu magazinele de retail, fiind brand-uri consacrate din acest domeniu: Metro, Selgros, Auchan, Cora, Billa, Kaufland, Profi, Carrefour.

Trebuie să ai anumite caracteristici ca să poți dezvolta relații de afaceri în acest tip de magazine, noi am dezvoltat foarte mult partea de producție și logistică pentru a fi oricând pregătiți pentru comenzi din partea partenerilor noștri.

Pentru că marile lanțuri de magazine ne ajută să facem cunoscute produsele noastre în mare parte a țării, noi dezvoltăm în continuu capacitatea de producție și distribuție, acestea fiind printre marile atuuri în fața competitorilor noștri.

Contactează-ne

national

Național

Suntem o companie care crede în calitate și profesionalism și vrem să răspândim aceste două atribute cu ajutorul produselor noastre.

Și pentru că cel mai la îndemână este locul din care am pornit, avem nevoie de cât mai mulți parteneri de distribuție în România, care să ducă mai departe deserturile noastre delicioase.

Pentru noi toate parteneriatele sunt importante, pentru că ne vor ajuta să punem un zâmbet pe fața oamenilor de pretutindeni care vor gusta prăjiturile pe care le facem cu gândul la ei.

Contactează-ne

international

Internațional

Noi credem că ceea ce produci este cartea ta de vizită, iar deserturile nostre ne-au recomandat mai departe de țara noastră. Câteva exemple de țări în care produsele noastre sunt primite și apreciate: Ungaria, Italia, Spania, Malta, Finlanda, Germania, UK, Olanda, Grecia, Belgia, Irlanda, Israel.

Pentru că rezultatul muncii noastre are succes în multe țări, am dezvoltat foarte mult capacitatea de producție și cea de distribuție, în care continuăm să investim pentru a face față oricărei provocări.

Ne dorim să răspândim zâmbete și bucurie pretutindeni în lume cu ajutorul produselor nostre, iar orice parteneriat este bine-venit.

Contactează-ne

contactează-ne

Export


Birou

Telefon: +40 349 402 298
E-mail: maria.militaru@naturalcompany.eu

Adresa: Strada Cireașov, nr. 12,
230070, Slatina - România