Clienți

Clienții noștri sunt foarte importanți pentru noi și tratăm fiecare nou partener cu seriozitate. Suntem mândri că cei nominalizați mai jos ne-au ales pe noi și dorim parteneriate fructuoase cu toți cei care vor dori să ne cunoască modul de lucru și produsele.

auchan

Suntem mândri că produsele noastre sunt prezente în rețeaua Auchan.

Hipermaketurile Auchan sunt recunoscute peste tot în România ca având unele dintre cele mai bune prețuri pentru clienții lor.

billa_nou

Suntem mândri că produsele noastre sunt prezente în rețeaua Billa.

În fiecare magazin BILLA, clienții pot găsi un sortiment variat de produse pentru necesarul zilnic al oricărei gospodării.

Carrefour2_nou

Suntem mândri că produsele noastre sunt prezente în rețeaua Carrefour.

Conceptul de hipermarket a fost inventat de Carrefour acum 40 de ani în Franța și Carrefour este primul care a adus acest concept în România.

cora

Suntem mândri că produsele noastre sunt prezente în rețeaua Cora.

Cora aparține companiei România Hypermarche, care este legată la rândul său de grupul franco-belgian Louis Delhaize.

kaufland

Suntem mândri că produsele noastre sunt prezente în rețeaua Kaufland. Compania ne transmite: “Satisfacția clientului determină acțiunile noastre.

Satisfacţia clientului se află în centrul activităţii noastre zilnice.”

metro

Suntem mândri că produsele noastre sunt prezente în rețeaua METRO Cash & Carry Internațional. Principalul jucător de pe piața cash & carry internațională, Metro a deschis primul magazin în România în 1996.

profi_nou

Suntem mândri că produsele noastre sunt prezente în rețeaua Profi. Rețeaua de magazine de discount și de cartier PROFI a fost fondată în 1979 în Belgia. Lanțul de magazine PROFI România este deținut de Polish Enterprise Fund.

selgros_nou

Suntem mândri că produsele noastre sunt prezente în rețeaua Selgros Cash & Carry România. Selgros este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 19 magazine în România.

rezervat

Dorim să completăm spațiul cu povestea ta de succes la care putem să adăugăm capitole importante.

Așteptăm să ne contactezi și să ne împărtășești planurile de viitor.

contactează-ne

Export


Birou

Telefon: +40 349 402 298
E-mail: maria.militaru@naturalcompany.eu

Adresa: Strada Cireașov, nr. 12,
230070, Slatina - România