Prezent & viitor

ISM KOLN

Natural la ISM KOLN 2014

21 ianuarie 2014

ISM Cologne este cel mai mare și mai important târg de dulciuri și deserturi.
Ca de fiecare dată, Natural a fost prezentă cu un stand expozițional la acest important eveniment.

Dimensiunea târgului a fost impresionantă, cu peste 1450 de expozanți, din peste 70 de țări. Peste 35.000 de vizitatori, din aproximativ 140 de țări, au vizitat târgul în perioada de desfășurare. “ISM a subliniat încă o dată rolul central pe care îl joacă la nivel internațional în industria dulciurilor și a deserturilor. Formatul târgului este unic prin dimensiunea avută, a rezumat Katharina C. Hamma, COO al Koelnmesse GmbH”.

Ca de fiecare dată, suntem mândri că am putut oferi spre degustare delicioasele noastre prăjituri. Prin poziționarea companiei Natural pe această piață, a deserturilor, și datorită portofoliul său de produse, am reușit să încheiem parteneriate care vor face posibilă prezența produselor noastre în întreaga Europă.

Piața este mai dinamică ca niciodată, iar ideile în jurul inovației sunt tot mai multe: de la gust, arome, la forme, suntem nerăbdători să punem în practică aceste inovații și să vă impresionăm.

“Folosim numai ingrediente perfecționate, pentru un rezultat de maximă delicatețe. Dar ingredientul cel mai important este dragostea!”

contactează-ne

Export


Birou

Telefon: +40 349 402 298
E-mail: maria.militaru@naturalcompany.eu

Adresa: Strada Cireașov, nr. 12,
230070, Slatina - România