Prezent & viitor

IFE Londra 2015

Natural la IFE Londra, 22 -25 martie 2015

26 februarie 2015

Vom fi prezenți la târgul internațional IFE Food & Drink de la Londra, unde vă așteptăm cu drag, să ne reîntâlnim sau să facem cunoștință.

IFE Londra este cel mai mare târg de “food & drink” din Marea Britanie, este una dintre cele mai importante surse de inspirație sau de relaționare cu cele mai bune produse din domeniu.

Acest târg va oferi vizitatorilor prețioasa oportunitate să ia contact cu cele mai bune și relevante produse din domeniu pentru business-urile lor, să afle cele mai noi trenduri în materie și să interacționeze cu cei mai importanți producători ai acestui vast segment alimentar.

Bineînțeles, Natural, va prezenta cu mândrie portofoliul său de produse la acest târg. Veți avea ocazia să ne cunoașteți mai bine, să aflați date importante despre posibilitățile de parteneriat alături de noi, cifre în materie de producție sau distribuție, să vă delectați cu delicii, precum Tiramisu, prăjitura fină cu lămâie sau Ambasador.

Vă așteptăm cu drag la standul României.

“Folosim numai ingrediente perfecționate, pentru un rezultat de maximă delicatețe. Dar ingredientul cel mai important este dragostea!”

contactează-ne

Export


Birou

Telefon: +40 349 402 298
E-mail: maria.militaru@naturalcompany.eu

Adresa: Strada Cireașov, nr. 12,
230070, Slatina - România